Faceți căutări pe acest blog

joi, 1 ianuarie 2015

RECENZIE: Copilul născut joi de Sandra Brown

Numele cărţii: Copilul născut joi

Autorul: Brown, Sandra

Traducătorul: Nistor, Anca

Editura: Miron

Anul apariţiei: 1994

Număr de pagini: 270

Scurtă descriere: Allison Leamon și Ann sunt două surori gemene. Ann dorește o operație de mărire a sănilor fără ca logodnicul ei să știe astfel că aceasta îi propune surorii ei să facă schimb pe perioada operației. Allison nu este de acord, dar trebuie să accepte.

Spencer Raft și Davis, logodnicul lui Ann, sunt prieteni foarte buni. Prima sarcina a lui Allison este să ia cina cu cei doi și să-l impresioneze pe Spencer. Deși Allison greșește prin ce face, Spencer se simte atras de ea și își dă seama că ceva este în neregulă. Acesta îi mărturisește lui Ann atracție lui pentru ea, iar Ann se simte nevoită să spună adevărul.

Spencer și Ann concep un copil de dragul unui experiment. Ce hotărăsc cei doi? Ce se va întâmpla cu ei? Vor rămâne împreună? 

Părerea mea: Spencer a fost pe placul meu de la prima lui apariție până la final. Un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, capabil să își dea seama de anumite lucruri, când ceva nu este în regulă. Ann mi se pare foarte curajoasă, deoarece diferența dintre cele două era foarte mare, iar Ann s-a descurcat minunat.

Ideea de a face un copil de dragul științei este o idee foarte bună de a-i apropia pe cei doi, deși nu de la început. Legat de ocupația „misterioasă” a lui Spencer, nu este chiar atât de rea pe cât pare sau ilegală, ci chiar banală, dar vă las pe voi să descoperiți asta.

Această carte merită 5 din 5. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu